Fenerbahçe'de sorunlar bitti mi?

Fenerbahçe'de sorunlar bitti mi?
Süper Lig'de 15. haftayı da geride bıraktık. Genel görünüm değişmedi, Trabzonspor yine kazandı. Beşiktaş ve Galatasaray yine takıldı. Alanyaspor, Hatayspor ve Konyaspor da puan kaybettiler. Takipçilerinden sadece Başakşehir ve Fenerbahçe üç puan almayı başardı. Yani şu anda Trabzonspor'u endişelendirecek bir gelişme yok. Eğer birkaç maç üst üste puan kaybetmezlerse, çok fazla strese girmezler.

Ancak oyunlarında bir problem var. Namağlup yola devam etmelerine ve takım savunmasına büyük önem vermelerine rağmen, kalecileri Uğurcan Çakır'ın ligin en çok kurtarış yapan kalecisi olması, sizce de bir tezat oluşturmuyor mu?

Açıkcası Beşiktaş ve Galatasaray çok geride kaldılar. Bu hafta lige dönüş maçlarını kazanamayarak, büyük ölçüde lige havlu attılar.

Fenerbahçe'ye gelirsek...

Pereira bu hafta yine üçlü savunmaya döndü. Rossi, Osayi-Samuel, Szalai ve Gustavo ilk 11'e döndüler. Rizespor'a karşı, maçın başından son düdüğe kadar oyuna hükmettiler ve sezonun en farklı galibiyetine ulaştılar. Sol stoper Szalai, iki asist ve iki çok kritik savunma hamlesiyle maçın yıldızı oldu. Ferdi ve Mesut çok iyi oynadılar. Berisha golünü atmasına rağmen, hem kaçıdıkları hem de pas ve şut tercihleriyle kafaları karıştırdı. Serdar oyuna girdikten sonra hat-trick yaparak, "Ben Berisha'dan daha iyi golcüyüm" dedi. Hakikaten de öyle zaten.

Sonuçta Fenerbahçe haftayı mutlu kapattı; Pereira, "İşte biz buyuz" dedi...

Şimdi önlerindeki iki maç Gaziantep FK deplasmanı ve Beşiktaş derbisi. Fenerbahçe'de sorunlar gerçekten bitti mi, yoksa bu maç yalancı bahar mıydı? Bu maçlar bizlere gösterecek...