GENİŞ ÖZET | Fenerbahçe 4-0 Rams Başakşehir

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe ile Rams Başakşehir karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-0'lık Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Djiku, Duarte (k.k) ve Szymanski (2) kaydetti. 

Djiku siftahı yaptı

Djiku, Ağustos 2022'den bu yana ilk lig golünü Rams Başakşehir ağlarına gönderdi. Djiku, Trendyol Süper Lig'deki ilk isabetli şutunda da golü bulmuş oldu. 

Fenerbahçe 6 yıl sonra bir ilki başardı

Mücadelenin ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçen Fenerbahçe, Ekim 2017 yılından bu yana ilk kez bir Trendyol Süper Lig maçının ilk 10 dakikasında iki gol bulmuş oldu. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe puanını 18'e yükseltirken, Rams Başakşehir 3 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

5. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Hücum yönünün solundan Szymanski'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Piatek'in uzaklaştırmak istediği top sağ çaprazda Djiku'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun gelişine sağ ayağıyla vole vuruşunda Karzev'e de çarpan top filelerle buluştu. İzlemek için tıklayın!

10. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Sağdan İrfan Can Kahveci'nin arka direğe ortasında Tadic, topun gelişine altı pas içinde Dzeko'yu gördü. Dzeko'nun müdahalesi öncesinde topa ayak sokan Duarte, topu kendi kalesine gönderdi. İzlemek için tıklayın!

20. dakikada Fenerbahçe 3. golü buldu. Cemali Sertel'in hatalı pasında ceza yayı önünde topla buluşan Szymanski'nin köşeye sert şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

32. dakikada Fenerbahçe'nin organize atağında Szymanski, ceza sahası içi sol çaprazda Fred'i gördü. Fred'in penaltı noktası civarına çıkardığı topun gelişine uygun durumda Tadic'in vuruşunu, kaleci meşin yuvarlağı ayaklarıyla oyun alanına çeldi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 53. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında Edin Dzeko vuruşunu yaptı ancak top dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

Rams Başakşehir 59. dakikada etkili gelmeye çalışırken, Sebastian Szymanski çok kritik bir müdahale ile tehlikenin büyümesine izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

80. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Szymanski kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe: 4 - RAMS Başakşehir: 0

Stat: Ülker

Hakemler: Zorbay Küçük, Serkan Ok, Furkan Ürün

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi Kadıoğlu, Becao, Djiku (Dk. 73 Serdar Aziz), Oosterwolde, İsmail Yüksek (Dk. 84 Bartuğ Elmaz), Fred (Dk. 63 Mert Hakan Yandaş), İrfan Can Kahveci (Dk. 73 King), Syzmanski, Tadic, Dzeko (Dk. 63 Batshuayi)

RAMS Başakşehir: Volkan Babacan, Karzev, Cemali Sertel, Duarte, Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan (Dk. 81 Mahmut Tekdemir), Aleksic (Dk. 69 Mehdi), Serdar Gürler, Pelkas (Dk. 31 Figueiredo), Piatek (Dk. 31 Keny)

Goller: Dk. 5 Djiku, Dk. 10 Duarte (Kendi kalesine), Dk. 20 ve 80 Szymanski (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 39 İrfan Can Kahveci, Dk. 66 Djiku, Dk. 71 Szymanski, Dk. 75 Oosterwolde (Fenerbahçe), Dk. 53 Figueiredo (RAMS Başakşehir)

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN