Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda bir ayrılık, bir imza

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nda bir ayrılık, bir imza
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ABD'li guard Kayla McBride'ın takımdan ayrıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2020 yılında giymeye başladığı çubuklu formamızla sayısız zaferimizde ve tarihi başarılarımızda büyük pay sahibi olan Kayla McBride, ailevi sebeplerden ötürü 2024-25 sezonunda ülkesinde kalmak istediğini yönetimimiz ve idari ekibimizle paylaşmıştır. 21 numaralı formamızı giydiği dört sezonda sarı lacivert renklere olan aidiyetiyle ön plana çıkan Kayla, her zaman ailemizin bir parçası olacaktır. Yollarımızın bir gün tekrar kesişeceğine inandığımız Kayla McBride'a tüm emekleri için teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kayla McBride, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 21 maçta 19.3 sayı ve 5.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Ariel Atkins'ten 1 yıllık imza

Öte yandan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi'nde (WNBA) Washington Mystics forması giyen ABD'li guard Ariel Atkins'i kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 senelik sözleşme imzalandığı belirtildi.

Washington Mystics ile 2019 yılında WNBA'de şampiyon olan Ariel Atkins, Tokyo 2020 Olimpiyatları ve 2022 Dünya Kupası'nda milli takımla altın madalya kazandı.