ÖZET | Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 35. haftasında konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-2 mağlup etti ve galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri 5. dakikada Diego Rossi, 62. dakikada Serdar Dursun ile 82. dakikada Miha Zajc kaydetti. Öte yandan Serdar Dursun 57. dakikada kullanılan penaltı atışından yararlanamadı.

Konuk ekibin golleri ise 66. dakikada Angelo Sagal ile Maxim'den geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 68'e yükseltti. Gaziantep FK 42 puanda kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

Fenerbahçe 5. dakikada öne geçti. Nazım Sangare'nin kendi yarı sahasından uzun pasında savunma arkasına sarkan Rossi, topu ceza sahası içi sağ çaprazına kadar taşıdıktan sonra çaprazdan yaptığı sert vuruşla ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe, 24. dakikada etkili geldi. Kullanılan serbest vuruşta kaleci Günay Güvenç, İrfan Can Kahveci'nin şutuna son anda müdahale etti. İzlemek için tıklayın!

41. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Rossi'nin pasıyla soldan sıfıra inen Mert Hakan'ın yerden sert ortasında Serdar Dursun'un az gerisinde kalan topa gelişine şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. İzlemek için tıklayın!

53. dakikada ceza sahası içerisinde kaleci Günay'ın müdahalesi sonrası Serdar Dursun yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 57. dakikada beyaz noktanın başına geçen Serdar Dursun'un vuruşunda top direkten auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe 62. dakikada skoru 2-0 yaptı. Orta alanda topu kapan Serdar'ın pası sonrası İrfan Can bekletmeden ceza alanı sağ çaprazından Mert Hakan'ı gördü. Onun ön direğe yerden sert çevirdiği topa kale alanı içiinden Serdar Dursun gelişine dokundu ve ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK 66. dakikada golü buldu. Maxim'in derinlemesine pasıyla ceza alanı sol çaprazında topu alan Sagal sol ayağıyla yerden sert bir vuruş yaptı ve skoru 2-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip farkı yeniden ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Ferdi'nin ortaya çevirdiği topu kale önünde Mert Hakan göğsüyle önüne almak istedi. Onun indirdiği topu ceza alanı sol çaprazında alan Zajc çalımla önünü açtı ve uzak köşeye doğru iyi vurdu. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK'nın Maxim'le sağ kanattan kullandığı kornerde kale alanı önünden Sagal sert bir kafa vuruşu yaptı, kaleci Altay müthiş bir refleksle topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK, 90+7. dakikada VAR sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Maxim meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın!