ÖZET | Fenerbahçe 2-2 Corendon Alanyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı. 

Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic (p) ve Edin Dzeko kaydederken, Corendon Alanyaspor'un golleri Augusto'dan geldi. 

Dzeko gol orucunu bozdu

Ligde beş maçtır gol kaydedemeyen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, bu maçta attığı golün ardından negatif yöndeki serisini bozmuş oldu. Bosna Hersekli yıldız, ligdeki gol sayısını 17'ye yükseltti. 

Augusto bir ilki yaşadı

Fenerbahçe karşısında iki gol kaydeden Corendon Alanysporlu futbolcu Augusto, kariyerinde ilk kez bir maçta iki gol atmış oldu.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 64 puana yükseldi ve 66 puanlı Galatasaray'ın iki puan arkasında yer aldı. Corendon Alanyaspor ise 28 puana ulaştı. 

TRENDYOL SÜPER LİG'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Önemli Anlar

7. dakikada Tadic'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Cengiz Ünder'in plase vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

12. dakikada Corendon Alanyaspor öne geçti. Ferdi Kadıoğlu'nun pasında araya giren Eduardo, Djiku'nun müdahalesine rağmen Oğuz Aydın'a pasını aktardı. Bu futbolcu müsait pozisyondaki Sisto'yu gördü. Sisto'nun penaltı noktası üzerinden şutunda kaleci Livakovic'ten dönen topu sol çaprazdan Augusto düzgün bir vuruşla filelere yolladı. 
İzlemek için tıklayın!

33. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Dusan Tadic'in uzaklardan denediği şutta gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

47. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası dışı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta, Augusto'nun Djiku'ya yaptığı hareket sonrasında hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi. 49. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Tadic, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

53. dakikada orta sahada topla buluşan İrfan Can Kahveci, ceza sahası dışı sol çaprazına kadar gelip kale sahasına hareketlenen Dzeko'ya ortaladı. Bu futbolcunun gelişine vuruşunda, kaleci Ertuğrul uzanarak topu kornere tokatladı. İzlemek için tıklayın!

59. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Ferdi'nin pasında sağ kanatta topla buluşan Mert Müldür'ün kale sahasına yaptığı ortada savunmanın arasından iyi yükselen Dzeko, kafayla topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

63. dakikada etkili gelişen Corendon Alanyaspor atağında Augusto bir kez daha sahneye çıktı ve takımının eşitlik golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

76. dakikada Fenerbahçe'nin etkili atağında Rade Krunic, uzaklardan bir şut gönderdi ancak gol sesi çıkmadı. Pozisyonu takip eden İrfan Can Kahveci de kafa vuruşunu rakip kaleye gönderdi ancak yine gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

Fenerbahçe: 2 - Corendon Alanyaspor: 2

Stat: Ülker

Hakemler: Çağdaş Altay, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Emin Tuğral

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek (Dk. 72 Batshuayi), Krunic, Cengiz Ünder (Dk. 46 İrfan Can Kahveci), Szymanski, Tadic, Dzeko (Dk. 85 Kent)

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj (Dk. 80 Yusuf Özdemir), Fatih Aksoy (Dk. 57 Furkan Bayır), Aliti, Balkovec, Richard, Leroy Fer, Oğuz Aydın, Sisto (Dk. 87 Janvier), Augusto, Eduardo (Dk. 86 Efecan Karaca)

Goller: Dk. 12 ve Dk. 63 Augusto (Corendon Alanyaspor), Dk. 49 Tadic (Penaltıdan), Dk. 59 Dzeko (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 4 Eduardo, Dk. 5 Leroy Fer, Dk. 44 Oğuz Aydın, Dk. 45+5 Augusto, Dk. 84 Richard (Corendon Alanyaspor), Dk. 9 Szymanski, Dk. 42 Tadic, Dk. 45+5 Cengiz Ünder (Fenerbahçe)