"Fenerbahçe Beko, Viyana Filarmoni Orkestrası'ndaki senfoniyi bizlere izletti"
Yayınlanma Tarihi 6 Ocak 2024 Cts 10:50
Güncelleme Tarihi 6 Ocak 2024 Cts 10:57
Video yükleniyor...
İsmail Şenol, İhsan Bayülken ve Tamer Oyguç, beIN BASKETBOL programında Fenerbahçe Beko'nun Maccabi Tel Aviv galibiyeti ile Sarunas Jasikevicius'un göreve gelmesinin ardından yakaladığı çıkışı yorumladı.
İhsan Bayülken, Sarunas Jasikevicius'un, Guduric'i kazanmak için Kızılyıldız maçını kaybetmeyi göze aldığını düşündüğü söylerken, Litvanyalı çalıştırıcının da rotasyon şablonunu oturttuğunu belirtti.
Bayülken ayrıca, "Fenerbahçe Beko şu anda oynadığı basketbolla rakip takımlar için sorun yaratacak maddeleri artırmış durumda." yorumununda bulundu.
Tamer Oyguç ise, Fenerbahçe Beko'nun Maccabi karşısındaki performansını 'muhteşem' diye tanımlarken, oyununu da yılbaşı ertesi televizyonlarda verilen 'Viyana Filarmoni Orkestrası'ndaki senfoni'ye benzetti.