Fenerbahçe Beko kritik Bayern Münih virajında

Video yükleniyor...

Sezonun ikinci döneminde yakaladığı form ile birlikte ilk sekiz şansını yükselten Fenerbahçe Beko, normal sezonun son virajına girilirken Bayern Münih ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

23 Aralık 2020'deki Olimpiakos karşılaşmasıyla birlikte son oynadığı 16 maçtan 14 galibiyet çıkararak altıncı sıraya kadar yükselen Fenerbahçe Beko, çift maç haftasının ilk ayağında Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

Bir basamak üzerindeki rakibi ile aynı galibiyet ve mağlubiyet sahip sarı-lacivertliler, Almanya'dan galibiyetle ayrılarak ilk dört için avantaj sağlamak istiyor.

Bu karşılaşmanın ardından ligin zirvesindeki Barcelona ile Ataşehir'de karşılaşacak Fenerbahçe Beko için her zafer, play-off'ta saha avantajına bir adım daha yaklaşmak anlamına geliyor.

Rakip Bayern Münih ise son üç maçta iki mağlubiyet alarak ilk dört için avantajını yitirdi.

Andrea Trinchieri'nin ekibi, bu mağlubiyetlerini deplasmanda alırken; evinde önemli bir galibiyet yüzdesi yakaladı.

Evindeki son yenilgisini 15 Ocak'ta Real Madrid'e karşı alan Bayern Münih, toplamda da 15 iç saha maçının 12'sini kazandı ve bu alanda Turkish Airlines EuroLeague'in en başarılı ekibi.

İki takım için de çok büyük bir öneme sahip bu karşılaşma saat 22:00'den itibaren beIN SPORTS HABER ekranlarından şifresiz yayınlanacak.