Fatih Terim transferi işaret etti

Fatih Terim transferi işaret etti
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a 2-1 yenilerek, organizasyona veda etti.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

PSV'nin turu hak ettiğini dile getiren Terim, "Hak ettiler, bizden daha iyilerdi. Ben de onları tebrik ettim, bunda yadsınacak bir şey yok. Normalinin böyle olması lazım. Hem orada hem de burada çok centilmence maçlar geçti. Kendi oyuncularımızı da tebrik ediyorum. İlk 30-35 dakikada baskıyı denedik, bütün halinde oynadık. Pozisyon bulamadık ama pozisyon da vermedik. Pozisyon vermeden 1-0 geriye düştük. İkinci golü de taçtan yedik." dedi.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

"Her maç, kafamızdaki takımla ilgili muhakkak ki bir şeyler veriyor bize. 7 Eylül'e dek neler olacağını göreceğiz. Ayrılıklar da beraberlikler de doğaldır. Bunlar büyük bir kulübe yakışır şekilde olmalıdır. Gelen oyuncularımızı, St. Johnstone maçının listesine yazacağım. Son 24 saate kadar iki oyuncu daha kullanma hakkımız var, onu da kullanacağız belki. Bazı oyuncularımızın ne kadar antrenman yapıp yapmadığını görüyoruz ama ne olursa olsun yazacağım. Yarın da bir transferimiz olabilir."

Terim, Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Berkan Kutlu ile ilgili ise "Beğendiğim bir oyuncu, olabilir. Başka oyuncular da olabilir" şeklinde konuştu.

Ömer Bayram'ın taraftardan gördüğü tepkiyi hak etmediğini söyleyen Terim, "Ömer yuhalanmayı hak etmedi. Yanındayım." diyerek sözlerini noktaladı.