Fatih Tekke: "Abartmaya gerek yok"

Video yükleniyor...

Corendon Alanyaspor teknik direktörü Fatih Tekke ve futbolcular, Beşiktaş galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Beşiktaş karşısından alınan galibiyetin moral açısından çok önemli olduğunu söyleyen Fatih Tekke'nin maç sonu açıklamarı şu şekilde:

"Çok ciddi bir enerjiyle oynadık. İlk yarı tam istediğimiz gibiydi. Oyunun büyük bölümünde gayet iyi oynamaya çalıştık. Yediğimiz gol, konuşulacak bir gol. Ben ilk defa gördüm böyle bir şey. Neticesinde 1-0 oldu ama bırakmadık. Ön alan baskımız iyiydi. Bazen delindiğimiz anlar oldu, pozisyon verdik onlarda ama çok fazla değil. İkinci yarı, beklediğimin dışında başladı. Beşiktaş'ın baskısı vardı. Geçişten iki gol bulduk. Beşiktaş takımı, ne olursa olsun 3-1 ile 3 puan almak önemliydi. Giren oyuncular çok ciddi enerji koydular. Sadece 3 puan kazandık evet ama öne doğru yaptığımız savunmada başarılı olduk. Birkaç ikinci topta başarısızdık. Genel hatlarıyla enerjiden memnunum. İkinci yarının 3'te 2'sinden memnun değilim. Moral motivasyon açısından önemli 3 puandı. Pazartesi günü evimizde çok önemli bir maç oynayacağız. Umarım bundan daha fazla enerji koyarız. Normalleşmeye doğru gidiyoruz. Sadece üç puan aldık, arada farklar çok yok ama abartmaya gerek yok."

Trendyol Süper Lig heyecanı TOD’da!Sana uygun avantajlı paketini hemen satın al, kutusuz ve kurulumsuz maçları hemen izle!