Fatih Akyel geri döndü!

Fatih Akyel geri döndü!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Fatih Akyel, yeniden Turkcell Süper Lig'e döndü !.. Tecrübeli savunma oyuncusu, ara transfer döneminin son gününde Kasımpaşa'dan ayrılıp Kocaelispor'a transfer oldu !..

Ara transfer döneminde 16 futbolcuyla yollarını ayıran, 1'i PAF takımdan 12 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan Kocaelispor, transfer döneminin son gününde Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın takımda istemediği Ergün Teber'i ve Kasımpaşa'dan ayrılan Fatih Akyel'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı.
 
Başkan Serhan Gürkan, bazı futbolcularla ara transfer döneminin son dakikalarına kadar görüşmelerin devam ettiğini, Teber ve Akyel'de karar kıldıklarını kaydetti. Gürkan, yeni transferler ve ''gençleşen Kocaelispor'' ile önümüzdeki haftalardan itibaren çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.