EvdeKal Kupası'nda dörtlü final heyecanı

EvdeKal Kupası'nda dörtlü final heyecanı
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ E-Spor'un Pro Elite League ile ortaklaşa düzenlediği #EvdeKal Kupası'nda dörtlü final maçları Pazar akşamı oynanıyor. 

Evde kaldığımız bu günlerde futbol severler ünlü spor yorumcularının yorumları ve katılımı ile futbola hasretini gidermiş olacak.

16 Takımın katıldığı turnuvada grup maçları 17 Nisan Cuma günü oynandı. Gruplarını ilk iki sırada bitiren AS4eGamesCrew, 1907 Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor, Adanaspor Espor, Gaziantep FK Espor, Sivasspor Espor, Göztepe Gaming ve Eskişehirspor Espor çeyrek final oynama hakkı kazandı. 

19 Nisan Pazar günü oynanan çeyrek final karşılaşmalarında ise AS4eGamesCrew Sivasspor Espor'u, Eskişehirspor Espor Galatasaray Espor'u, Gaziantep FK Espor 1907 Fenerbahçe Espor'u ve Göztepe Gaming ise Adanaspor Espor'u saf dışı bırakarak dörtlü final oynamaya hak kazandı. 

26 Nisan Pazar akşamı 21:15'te Pro Elite League Twitch kanalından yapılacak yayında AS4eGamesCrew-Eskişehirspor Espor ve Gaziantep FK-Göztepe Gaming karşılaşmaları oynanacak. Bu maçların ardından ise üçüncülük dördüncülük ve final karşılaşmaları yapılacak.