Eski hocasından Bruma sözleri: "Çok şaşırıyorum"

Eski hocasından Bruma sözleri: "Çok şaşırıyorum"
Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye katılan ve devre arasında Portekiz Süper Ligi ekibi Braga'ya kiralık olarak gönderilen Bruma'nın eski antrenörü Oceano Cruz, 28 yaşındaki futbolcu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

A Bola'ya Bruma'nın Braga'da gösterdiği performans karşısında şaşırmadığını belirten Cruz, "Bruma'nın performansı beni hiç şaşırtmadı. İnsanları stadyumlara çeken ender oyuncuların potansiyeline ve yeteneğine sahip bir oyuncu. Artık birçok oyuncu birbirine benziyor ancak Bruma'nın topu ayağında tutma ve maç içerisinde takıma fayda sağlayacak işleri yapma yeteneği var." dedi. 

"Bu performansa benzer oynamıştı"

Oceana Cruz, "Sporting B'de benim öğrencimken de Braga'da şu anda gösterdiği performansa benzer bir performans sergiliyordu. O, taktikleri etkili bir şekilde içselleştirmiş bir sol kanat oyuncusu olarak gelişti." ifadelerini kullandı. 

"Çok şaşırıyorum"

Antrenör Cruz, "Bruma'nın çok daha iddialı bir kariyeri olmamasına çok şaşırıyorum. Her zaman inanılmaz bir yeteneği vardı ve insan onun dünyanın dev takımlarında kariyer yapabileceği hissine kapılıyor." diye konuştu. 

Kış transfer döneminde Braga'ya katılan Bruma, çıktığı 17 maçta 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Bruma, 9 kez Portekiz Milli Takımı'nın formasını da sırtına geçirirken, 1 gol kaydetmişti.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN