Erol Bulut'tan transfer açıklaması

Erol Bulut'tan transfer açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, sarı-lacivertli takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Takımının Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktığın maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bulut, "1-2 transfer düşünüyoruz. Mümkünse bunları yapmaya çalışıyoruz. Tabii elimizdeki futbolcular olsun, bildiğiniz üzere ekonomik durum, limitler vs. onlar da el verdiği sürece 1-2 transferi takımımıza katmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam, Mesut Özil transferiyle ilgili soruya ise, "Hep birlikte izleyeceğiz" dedi.

Ömer Faruk'un durumuna ilişkin konuşmak istemediğini dile getiren Bulut, "Kendisi yetenekli, iyi bir futbolcu. Biz kendisi için elimizden geleni yaptık." değerlendirmesinde bulundu.

Erol Bulut, sol kanat oyuncuları Diego Perotti'nin takımdan ayrılması durumunda o bölgeye bir takviye yapacaklarını da açıkladı. Arjantinli yıldızın çok önemli bir isim olduğunu söyleyen sarı-lacivertli teknik adam, "Roma'da yaptıkları ortada. Ancak maalesef sakatlık bir türlü onu bırakmadı. Ameliyat olacak gibi görünüyor. 8 ay kadar sahalardan uzak kalabilir. Aramızdan ayrılırsa, öyle olacak gibi görünüyor, oraya takviye yapacağız." şeklinde konuştu.

Kırmızı kart gören Mert Hakan Yandaş'ın Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ile yaşadığı pozisyonu da değerlendiren Bulut, şunları kaydetti:

"Mert Hakan profesyonel bir futbolcu. Biraz canı yanmış olabilir ama Fenerbahçe'nin futbolcusu. Aytaç kafasına tekme attı, bunu hakem görmedi. VAR'dan da görmediler. Görülmesi gerekirdi, ikisi de kırmızı kart. Orada oyuncumuz bir reaksiyon gösterdi ama bunu kendisiyle yarın oturup konuşacağız."