Erol Bilecik: "Asıl soru bizi kimin durdurabileceğidir"

Erol Bilecik: "Asıl soru bizi kimin durdurabileceğidir"
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, sarı lacivertli takımın olağan seçimli genel kurulu sonrasında kulüp televizyonunda değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezon için çalışmalara başlandığını belirten Bilecik, "Dün itibariyle kollarımızı sıvadık. Çalışmaya başlandı. Yeni döneme fazlasıyla hazır bir Ali Koç ve yönetim var." şeklinde konuştu. 

"Keskin bıçak olmak için..."

Erol Bilecik, "Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekiyor. Bu yönetimde gelen arkadaşlarım haddinden fazla çekiç yediler zaten. Bu keskinlik iş üretmeye, heyecana, kazanmaya döndü. Artık asıl soru, kimin bize izin vereceği değil, bizi kimin durdurabileceğidir. Bu yıl, herkesin klasik deyimi ile beklenen yıl olacağına kalben inanıyorum. İnşallah Fenerbahçe'nin altın çağları diyebileceğimiz bir öyküsünün bu yıl itibariyle başlayıp, sportif başarılarla taçlanacağını düşünüyorum. Gerek sayın başkan gerek yönetim kurulu bu konularda fevkalade hazırlar." ifadelerini kullandı. 

Erol Bilecik, "Sevgili Ali Koç'un dediği, "Tünelden ışık net olarak gözüküyor." dediği şey emin olun çok parlak bir ışık...." dedi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN