Erik Ten Hag: "Doğru yönde ilerliyoruz"

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray’ın grubunda yer alan İngiltere Premier League ekibi Manchester United’ın teknik direktörü Erik Ten Hag, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kulübün resmi sitesine konuşan hollandalı çalıştırıcı, deplasmanda art arda oynayacakları Everton, Galatasaray ve Newcastle Unİted maçları öncesinde takımın doğru yönde ilerlediğini ve güven inşa ettiğini belirtti.

"Karnemiz çok iyi"

Premİer League'de son 5 maçta aldığı 4 galibiyetle yükselişe geçen Manchester United’ın çıkacağı 3 maçlık deplasman turnesini değerlendiren 53 yaşındaki çalıştırıcı, "Sezona zorlu bir başlangıç gerçekleştirdik ancak rakiplerle arayı kapatıyoruz. Premier League’de herkes puan kaybediyor. Şu ana kadar dış sahadaki karnemiz çok iyi. İyi bir ruh halindeyiz ve doğru yönde ilerliyoruz. Aralık ayındaki yoğun fikstür öncesi özgüven kazandığımızı düşünüyorum." diye konuştu.

"Uyum yakalamamıza engel oldu"

Sezonun bu bölümüne kadar, kadroda çok fazla değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını aktaran Ten Hag, "En zorlandığımız şey bir arada oynamak ve bir rutin yakalamak oldu. Her maçta, çeşitli sebeplerden ötürü çok fazla değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Bu da bir uyum yakalamamıza engel oldu." değerlendirmesinde bulundu.

12 haftası geride kalan Premier League'de Manchester United, topladığı 21 puanla Aston Villa'nın ardından altıncı sırada bulunuyor. 

İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde ise topladığı 3 puanla son sırada yer alıyor. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN