En-Nesyri'den transfer itirafı: "Pek çok takım beni istedi..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, LaLiga ekibi Sevilla'dan kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri, imza töreninde açıklamalarda bulundu. 

Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olan Faslı golcü, taraftarı mutlu etmek için sahada elinden geleni yapacağını belirtti. 

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden En-Nesyri, transferde katkısı bulunnan Sportif Direktör Mario Branco, Teknik Direktör Jose Mourinho ile Fenerbahçe Kulübü Başkan Ali Koç'a da teşekkür etti. 

Youssef En-Nesyri'nin imza töreninde yaptığı açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Harika ve uzun zamandan beri bildiğim, takip ettiğim takım. Mario Branco'ya ve Ali Koç'a bana güvendikleri için teşekkür ederim. Aynı zamanda Jose Mourinho'ya da teşekkürler. Menajerime ve aileme de teşekkür ederim. Yanımdalar, buraya gelmemde çok yardımları dokundu. Sahada elimden geleni yapacağım, umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz. Pek çok takım beni istedi ama Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Verdiğim karardan rahatım. Gelmeden Ali Koç, Jose Mourinho ve Mario Branco ile konuştum. Süre biraz uzadı ama sonuçta geldim. Her şeyimi sahada vereceğim. İki sene önce Fenerbahçe'ye karşı oynadım. İki senedir Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Taraftarların desteği ilgimi çekmişti. Atmosferi sevmiştim. Onları mutlu etmek istiyorum."

"Şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli"

"Rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum, kendime bakıyorum. Neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Kupalar kazanmaya geldim. Şahsi hedeflerim değil, kupalar kazanmak önemli. İspanya dışında ilk senem olacak. Ancak oyuncular her gittiği yere alışmalı. İşinize konsantre olmalısınız, sahalar aynı. Fenerbahçe'ye gelmeden önce bazı oyuncularla konuştum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünden, her zaman kazanmak istediğinden bahsettiler. İnşallah her şey güzel olacak. Fenerbahçe'de olmaktan mutlu olmasaydım, gelmezdim. Her gün saha içerisinde en iyisini yapacağım. Takımda rekabet olacak. Jose Mourinho kararı verecek. Hiçbir zaman hücum bölgesindeki arkadaşlarımla sorun yaşamadım. Umarım çok goller atarız ve takım kazanır."