Emre Belözoğlu en iyi 3 milli futbolcuyu söyledi! Arda Güler...

Video yükleniyor...

Teknik direktör Emre Belözoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Delege olarak ilk kez oy verdiğini söyleyen genç çalıştırıcı, "Türk futbolu adına en hayırlısının olmasını diliyorum. Gördüğüm kadarıyla sert yaklaşımlar var ama birbirleriyle anlaşamayan kulüp başkanlarının dakikalarca sohbet ettiğini görüyoruz. İyi bir ortam olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"HAYATTA BUNLAR VAR"

MKE Ankaragücü ile küme düşen Belözoğlu, durumu şu sözlerle değerlendirdi:

"Geçen sene zor bir dönem geçirdim. MKE Ankaragücü ve bizim adımıza üzüntü veren bir sonuç oldu. Çok hedefli ve hayalli bir şekilde yola çıkmıştık ama hayatta bunlar var."

Ayrıca Emre Belözoğlu gelecek sezon planı hakkında, "Yeni bir teknik adam olarak 3. senemde bazı teklifler geldi. Biraz dinlenmek istediğimi belirttim. Önümüzdeki hafta başka konularla ilgili bir gelişme olacak." ifadelerini kullandı.

EURO 2024 DEĞERLENDİRMESİ

EURO 2024'te çeyrek finale kadar yükselen millilerimiz için ise şu sözleri kullandı:

"Milli takımın yaptığı bir başarıdır. Biz futbol ülkesi değiliz. 5 tane net turnuvaya katıldık ve 2. kez çeyrek finale kaldı. Oyuncu grubunun enerjisini başarılı buluyorum. Montella ve ekibini de başarılı buluyorum. Bir teknik direktörlük sınavı verdi. Bence turnuvada en iyi 3 oyuncu Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür ve Kaan Ayhan'dı. Ancak Arda Güler'in biraz daha tecrübelenip biraz daha net oyuncu olma yolunda ilerlerse bayrağı eline alır."

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN