Emre Aktaş Adanaspor'da
Yayınlanma Tarihi 31 Aralık 2007 Pts 15:13
TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adanaspor, Malatyaspor'un genç forveti Emre Aktaş ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, görüşmeler sonucunda 22 yaşındaki Aktaş'ın ikna edildiği ve sözleşmeyi başkan Bayram Akgül ile imzaladığı kaydedildi.
Aktaş, açıklamada, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
"Takımda çok değerli oyuncular var. Teklif geldiğinde futbolcu arkadaşlarımı arayarak, kulüp hakkında bilgi aldım. Hepsi 'çok değerli bir başkanımız var' diyordu. Şimdi öyle olduğunu kendim de gördüm. Adanaspor'u mutlu sona ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Adanaspor taraftarını atacağım gollerle coşturacağım."
Akgül ise teknik direktör Kemal Kılıç'ın raporu doğrultusunda Emre'yi renklerine bağladıklarını belirterek, "Taraftarımız yükselme grubunda takımı zevkle izleyecektir. Son derece iyi çalışıyorlar. Kılıç da futbolcuların performansından memnun. Emre'nin de takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Sezon sonunda takımımız mutlaka hedefine ulaşacaktır" ifadelerine yer verdi.