Eljif Elmas Almanya yolcusu! Fenerbahçe'nin kazanacağı bonus...

Eljif Elmas Almanya yolcusu! Fenerbahçe'nin kazanacağı bonus...
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Eljif Elmas'ın transferi konusunda Leipzig ile anlaşma sağladı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Eljif Elmas'ın Alman ekibi Leipzig'e 25 milyon euro karşılığında transfer olduğunu açıkladı. Ayrıca Napoli kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis yaptığı açıklamada, "Eljif Elmas'ı sattık. O her zaman oynamak isteyen bir futbolcu. Bizde onu bırakmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin alacağı pay

2019 yılında Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den 16.2 milyon Euro karşılığında İtalya'nın yolunu tutan 24 yaşındaki futbolcunun açıklanan KAP bildiriminde şu ifadeler yer almıştı:

"Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına ve SSC Napoli kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak SSC Napoli, Kulübümüze aşamalı olarak azami 1.500.000 EUR bonus bedeli ödeyecektir. Ayrıca, SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır."

İmza aşamasına gelinen transferde sarı lacivertliler yapılan açıklama kapsamında 1.5 milyon Euro'yu geçmeyecek şekilde bir bonus kazanacak.

 beinsports.com.tr / Dış Haberler


ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN