Edin Visca'dan Rams Başakşehir sözleri! "14 yıl geçti..."

Video yükleniyor...

Trabzonspor forması giyen Edin Vica, Eren Elmalı ve Ozan Tufan; Rams Başakşehir galibiyetinin ardından beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

EDİN VISCA: "DÜNYANIN EN İYİ MESLEĞİ"

Attığı golle takımına 3 puanı kazandıran Edin Visca, "Önemli bir galibiyet aldık. Zor bir maç olacağı belliydi. Başakşehir sistemli bir takım. Biz iyi başladık ve topa sahip olduk. Pozisyonlar bulduk. Sonuçta gol geldi. Öz güven için çok önemli bir 3 puandı. Başakşehir'de 14 yılım geçti, orada büyüdüm ama şimdi Trabzonspor'dayım. Burada 3. senem. Futbol bir yaşamdır. Dünyanın en iyi mesleği..." ifadelerini kullandı.

EREN ELMALI: "İYİ OYNAYAN BİZDİK"

Karşılaşmaya iyi başladıklarını altını çizen Eren Elmalı, "Gerçekten bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Çok iyi başladık maça. İyi oynayan bizdik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ederim, bizi çok güzel desteklediler." dedi.

OZAN TUFAN: "ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORDUK"

Şenol Güneş'i 1000'inci maçına çıktığı için tebrik eden Ozan Tufan, "Puan olarak zor dönemden geçiyorduk. Milli arayo iyi değerlendirdik. Bu maça iyi hazırlanmıştık. Onları da tebrik ediyorum. Başakşehir'e karşı oynamaktan keyif aldım. Geçiş oyunlarını çok iyi oynadık." sözlerini sarf etti.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN