Dyshawn Pierre 3 yıl daha Fenerbahçe Beko'da

Video yükleniyor...

Turkish Airlines EuroLeague ve ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, Dyshawn Pierre'in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını duyurdu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşılan bilgilendirme metninde, "Fenerbahçe Beko kadrosuna 2020-21 sezonunun başında katılan ve gösterdiği performansla EuroLeague’in en iyi forvetlerinden biri olarak kendisini kanıtlayan Dyshawn Pierre ile takımımız arasındaki anlaşma, 2+1 yıllık sözleşmeyle 2023-2024 sezonunun sonuna dek uzatılmıştır. Bu anlaşmanın Kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Dyshawn Pierre’ye Fenerbahçe forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Dyshawn Pierre, bu sezon EuroLeague'de 36 maçta forma giydi ve ortalama 24 dakika parkede kaldığı mücadelelerde 9.1 sayı (%61.4 iki sayı, %41.7 üç sayı, %88 serbest atış), 3.3 ribaund, 2.0 asist ve 11.9 verimlilik puanı ortalamaları üretmişti.
 
Kanadalı oyuncu, bu performansı sayesinde EuroLeague Oyuncular Birliği tarafından EuroLeague'de ilk sezonunu geçiren oyuncular arasında "En İyi Oyuncu" seçilmişti.