Dusan Tadic: "100. maç için çok ama çok mutluyum"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Sipay Bodrum FK'yi 4-2 mağlup etti. Bu mücadele ardından sarı-lacivertli ekipte Oğuz Aydın, Dusan Tadic ve Anderson Talisca beIN SPORTS ekranlarına özel açıklamalarda bulundu.

OĞUZ AYDIN

Maç ile görüşlerini dile getiren Oğuz, "Öncelikle şimdiden herkesin bayramını kutlarım. Güzel bir Ramazan Ayı geçirdik. Maça gelirsek, takım olarak ilk yarı çok iyi bir oyun oynadık. İlk yarıda maçı bitirdik. İkinci yarı biraz daha iyi olabilirdi ama önemli olan sonuç ve galibiyet aldık. Maça iyi hazırlandık taktik olarak, hocamız bizi çok iyi hazırladı. Bu da sahaya yansıdı ve güzel bir galibiyet oldu." dedi.

DUSAN TADIC

Fenerbahçe tarihinde en erken 'dalya' diyen oyuncu olan Dusan Tadic, "Öncelikle sözlerime Türkiye'deki insanların bayramını kutlayıp başlamak istiyorum. Çok özel bir gün. Ramazana Bayramı kutlu olsun. Bu istatistik için çok mutluyum, çok güzel bir şey. 1-1.5 yıldır buradayım. 100. maç benim için harika bir his. Fenerbahçe harika bir kulüp. 100. maç için çok ama çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kendisine yönelik eleştiriler hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Aslında kendimi iyi hissediyorum. Fizik olarak kendimi iyi hissediyorum sezon başında olduğu gibi. Bu noktada bir sorun yok. Eleştiriler normal. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynuyorsanız bu eleştiriler normal. Daha önceki kulüplerde de bunları yaşadım. Ben de bu eleştirileri alıyorum. Fenerbahçe'de oynuyorsanız bu eleştirilerin gelebileceğini biliyorsunuz. Burada takıma yardımcı olmak için bulunuyorum. Buradaki herkes elinden geleni ortaya koyuyor." dedi.

ANDERSON TALISCA

Türk halkının bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Anderson Taslica, "Öncelikle Türkiye'nin, Türk halkının, tüm insanların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Türkiye için çok önemli bir gün. Sözlerime böyle başlamak istiyorum. Bana göre iyi ve yüksek bir performans ortaya koyduk. Neler yapmamız gerektiğini biliyorduk. Galibiyet aldık ve mutluyuz. Bugün takım olarak maçı kazanmayı çok istedik her zamanki gibi. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Bu hafta çok sıkı çalıştık ve odaklandık. Yapmamız gerekenleri yaptık. Bundan sonra da hedeflerimize odaklanmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN