Dünyaca ünlü yıldız, transferden bin pişman oldu!
Yayınlanma Tarihi 17 Kasım 2025 Pts 17:39
Güncelleme Tarihi 17 Kasım 2025 Pts 17:46
Video yükleniyor...
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Liverpool'dan Real Madrid'e transfer olan Trent Alexander-Arnold hakkında çok çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Fichajes'te yer alan habere göre; Xabi Alonso yönetiminde fazla forma şansı bulamayan İngiliz yıldız, Real Madrid'e transfer olduğu için pişman oldu.

ÖZGÜVENİ ZEDELENDİ
Arnold'un Real Madrid’de dakika bulamaması, Liverpool’da belirleyici bir rol üstlenmeye alışmış bir oyuncu olduğu için özgüvenini zedeliyor.
Öte yandan Trent Alexander-Arnold'un İngiltere Milli Takımı formasıyla bir sonraki Dünya Kupası’nda yer alması artık garanti değil.
Teknik direktör Thomas Tuchel, düzenli oynamayan futbolcuların maç ritmini kaybettiğinin farkında olduğu için 27 yaşındaki sağ bekin gelişimini dikkatle izliyor.
BU SEZONKİ KARNESİ
2025/26 sezonunda FIFA Kulüpler Dünya Kupası dahil Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 12 maça çıkan Arnold, yalnızca 562 dakika sahada kalabildi ve 2 asist yaptı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler