Dos Santos Aslan oluyor!

Dos Santos Aslan oluyor!
Lucas Neill ve Jo'yu kadrosuna katarak Avrupa transfer piyasasında ismini yankılatan Galatasaray'ın Meksikalı golcü Geovanni Dos Santos'la da anlaşmaya vardığı iddia edildi.
 
DHA'nın servis ettiği ve İngiliz Sky Sport televizyonunun duyurduğu haberde, Dos Santos'un sezon sonuna kadar sarı kırmızılı ekibe kiralandığı bildirildi.
 
Sky Sports'un internet sitesinde de yer alan haberde; Ipswich Town'a kiralanan 20 yaşındaki golcü için Tottenham ve Galatasaray'ın her konuda anlaştığı belirtildi. Dos Santos'un bonservis opsiyonunun ise Galatasaray'da olacağı öğrenildi.
 
Giovanni Dos Santos geçtiğimiz sezonu Ipswich Town'da kiralık olarak geçirmişti. Dos Santos bu sezon ise Tottenham formasıyla sadece 3 maçta forma giyebilmişti.
 
KİM GİDECEK?
Ancak Dos Santos'un transferinde önemli bir engel bulunuyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray, Dos Santos'u getirbilmek için Nonda veya Kewell ikilisinden birinin biletini kesmek zorunda. Sarı kırmızılı kulübün nasıl bir yol izleyeceği de merakla bekleniyor.