Dorukhan Toköz: "Pişman değilim"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İkas Eyüpspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz, beIN SPORTS'un konuğu oldu. 

Muhabirimiz Nur Bilge'nin sorularına içtenlikle yanıtlar veren Dorukhan Toköz, İkas Eyüpspor'un hedefleri, teknik direktör Arda Turan, A Milli Takım ve Beşktaş'tan ayrılık süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın saha içindeki antrenman metodunun çok iyi olduğunu söyleyen tecrübeli orta saha, Atletico Madrid ve Barcelona gibi oynamaya çalıştıklarını ifade etti. 

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli takım formasının hayatında giydiği en güzel forma olduğunu da ekledi.

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIK SÜRECİ

Dorukhan Toköz, Beşiktaş'taki ayrılık süreci ile ilgili ise şunları söyledi: "Beşiktaş'taki son senemdi ve sözleşmem bitiyordu. Ben Beşiktaş’tan giderken kalmayı çok istiyordum. Bana yapılan muamele kabul edilebilir değildi ben severek ayrıldım. Sakatlandıktan sonra bana öyle şeyler yaptılar ki bunları anlatamam. Hiç bir zaman yazılanlar kadar büyük paralar istemedim. Taraftarı ve Kulübü çok sevdim o yüzden şampiyonluk kutlamalarında Sezen Aksu’dan gidiyorum şarkısını seçtim. Sonrasında Trabzonspor'a gittim ve orada da şampiyonluk yaşadım. Pişman mıyım, değilim."