Devler Ligi'nde son yarı finalistler belli oluyor!

Video yükleniyor...

Heyecanla beklenen UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş etabı Atletico Madrid - Manchester City ve Liverpool - Benfica maçları ile tamamlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı çeyrek final rövanş karşılaşmaları ile devam ediyor. Bu akşam Türkiye saati ile 22'de oynanacak maçlarda Atletico Madrid, Manchester City'i konuk ederken, Liverpool da Benfica'yı ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde 1 - 0'ın rövanşında Diego Simeone ile Pep Guardiola bir kez daha karşı karşıya gelecek. Wanda Metropolitano'da oynanacak karşılaşma öncesinde Manchester City, İngiltere'de oynanan mücadelede aldığı tek gollü galibiyetin avantajı ile sahaya çıkacak. Guardiola'nin öğrencileri, haftasonu ligdeki en yakın takipçileri Liverpool karşısında 2 kez öne geçmelerine rağmen Merseyside ekibinin gollerine engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. City bu 2-2 lik beraberlikle Premier Lig'deki liderliğini sürdürdü. Atletico Madrid ise, ilk karşılaşmada aldığı mağlubiyetin yanı sıra Diego Simeone yönetiminde ilk defa bir maçı rakip kaleye şut çekemeden tamamladı. İspanyol ekibi, haftasonu La Liga'da deplasmanda Mallorca'ya 1 - 0 mağlup olarak ligdeki 6 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. 

Liverpool avantajıyla evinde 

Bir diğer çeyrek final rövanş karşılaşması ise Anfield'da oynanacak ve Liverpool, ilk maçta 3 - 1 mağlup ettiği Benfica'yı konuk edecek. Premier Lig'de lider Manchester City'nin 1 puan ardında 2. sırada bulunan Klopp'un öğrencileri, geçtiğimiz haftasonu liderlik şansını değerlendiremedi. Deplasmanda City ile karşılaşan Liverpool, bu maçta aldıkları 2 - 2'lik skorla 1 puana razı oldu. Konuk ekip Benfica  ise haftasonu ligde Belenenses karşısında  3 - 1 galip geldi. Portekiz temsilcisi ligde Porto ve Sporting'in ardından 3. sırada bulunuyor.

Bu maçların ardından yarı finale kalan tüm takımlar belli olacak ve Avrupanın en prestijli organizasyonunda son 4'e kalan takımları arasındaki yarı final mücadeleleri ise 26-27 nisan ile 3-4 mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.