Lewandowski ayrılacak mı? Son sözü Deco söyledi...

Lewandowski ayrılacak mı? Son sözü Deco söyledi...
Barcelona Sportif Direktörü Deco, transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İspanyol basınından Sport'a konuşan Portekizli futbol adamı, ismi Suudi Arabsitan takımlarıyla anılan Robert Lewandowski'nin takımda kalacağını açıklarken, kiralık olarak gelen ve giden oyuncuların geleceği hakkında da konuştu.
 
Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Marcos Alonso ve Sergi Roberto için "Sözleşmeleri sezon sonunda tartışılacak." diyen Deco, iki oyuncu için henüz bir karar alınmadığını belirtti.

Kiralık olarak Katalanlara katılan Cancelo ve Joao Felix için konuşan de Deco, "Henüz kasım ayındayız. Hiç şüphe yok ki gelecek sezon da onları almak istiyoruz. Çünkü takım için değerliler. Performanslarından memnunuz." açıklamalarında bulundu.

"Ansu Fati geri dönebilir"

İngiltere Premier League ekiplerinden Brighton'a  kiralanan Ansu Fati için de "Ansu elbette geri dönebilir. Kiralık olarak ayrılmak istedi ve Brighton'ı seçti. Bence iyi iş çıkardı. Yakında onu görmeye gideceğim. Gelecek ona bağlı. Barça'ya dönebileceğine hiç şüphe yok." dedi.

"Lewandowski'den çok memnunuz"

Deco, 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Suudi Arabistan takımları tarafından yakından takip edilen Robert Lewandowski için de "Lewandowski'nin sözleşmesi var ve biz ondan çok memnunuz. Takımın liderlerinden biri." diye konuştu.

"Vitor Roque'nin bir an önce gelmesini istiyoruz"

Barcelona'nın Athletico Paranaense'den 40 milyon Euro karşılığında transfer ettiği 18 yaşındaki Vitor Roque'den bahseden Deco, "Hepimiz onun bir an önce gelmesini istiyoruz ve her şeyi yapıyoruz. LaLiga düzenlemelerini biliyoruz. Bize yardımcı olabilecek bazı değişiklikler oldu." açıklamalarımnda bulundu.

beinsports.com.tr / Dış Haberler