De Nigris yasa boğdu!

De Nigris yasa boğdu!
De Nigris'in ani vefatı, eski kulübü Gaziantepspor'da da büyük üzüntü yarattı. Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Coucerio, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Gaziantepspor'un eski çalıştırıcısı Mesut Bakkal başta olmak üzere birlikte futbol oynadığı takım arkadaşları hala şokta olduklarını belirttiler.

Gaziantep 27 gazetesine konuşan Mesut Bakkal, Bekir İrtegün, Mehmet Polat, Erman Özgür, Hasan Çetinkaya, Murat Ceylan çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Gerçekten Nigris'in öldüğüne hala inanamıyoruz" ifadesini kullandılar. Eski takım arkadaşı Zurita'nın da haberi duyar duymaz büyük şok yaşarken hüngür hüngür ağladığı öğrenildi.
 
COUCERİO: "ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜK"
De Nigris'in kalp krizi sonucu vefat etmesine çok üzüldüğünü belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Couceiro "Tabii ki çok üzgünüm, kendisiyle tanışamadım ama gerçekten bu genç yaşta kaybedilmesi çok ağır. Çok kısa süre öncesinde yardımcı hocamız Quinito'nun oğlu aynı yaşta vefat etti. De Nigris'in ölümü de bizi derinden sarstı. Tabii çok, çok üzüldük ama hayatın gerçekleri bunlar; böyle şeyler oluyor. Tabii ki bu tür durumlara hazırlıklı olamıyorsunuz. Bizim onlara yakın insanlara yardım etmemiz gerekiyor, ailelerine; her zaman... Ne yazık ki kulüp olarak çok çok üzüldük ama daha sonra tekrar işimize bakmamız gerekiyor" diye konuştu.
 
MESUT BAKKAL: "DÜNYA İYİSİ BİRİYDİ"
Gaziantepspor'un eski teknik direktörü Mesut Bakkal, Nigris'in vefatından dolayı çok üzgün olduğunu söyleyerek "De Nigris çok sevdiğim, coşkulu, dünya iyisi, takımı için sahada her türlü mücadeleyi veren bir futbolcumdu. Çok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Oyunculuğu hakkında söyleyeceklerim bu kadar coşkulu, istekli, iyi futbolcuydu, golcü bir oyuncumdu. İkibimiz beraber çok uyum içerisinde çalıştık, Gaziantepspor'da çalıştığımız dönemde. Çıkış da yapmıştı, çok başarılı maçlar çıkardı. Vefatından dolayı çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, ailesine de başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.
 
HASAN ÇETİNKAYA: "ÇOK KALİTELİ BİRİYDİ
Gaziantepspor'un eski menejeri Hasan Çetinkaya, Nigris'in ölümünün kendisini çok sarstığını ifade ederek, "Bizim dönemimizde çok iyi bir ilişkimiz vardı. Gerçekten çok kaliteli bir insandı. Sabahtan beri büyük üzüntü içindeyim. Kişilik olarak tartışılmaz birisiydi. Gerçekten çok üzgünüm. Babasının da rahatsızlığı vardı. Eşi ve çocuğunun şu anki hallerini düşünmek bile istemiyorum. Tekrar başımız sağolsun" dedi.
 
MEHMET POLAT: "İNANAMADIM"
Gaziantepspor eski kaptanı Mehmet Polat, eski takım arkadaşı De Nigris'in vefatı karşısında büyük şok yaşadığını söyleyerek "İnamadım" ifadesini kullandı... Polat, De Nigris'in çok iyi futbolcu olduğu kadar çok iyi insan olduğunu da hatırlatarak "Onunla birlikte oynama şansım oldu, bu haberi ilk duyduğumda inanamadım hatta inanmak istemedim. Çok üzgünüm, hayatta bunlar yaşanıyor, elden bir şey gelmiyor. Antinio De Nigris'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok üzücü, birlikte top koşturduğunuz bir insanın vefat etmesi sizi derinden etkiliyor" diye konuştu.
 
BEKİR İRTEGÜN: "YAKINIM ÖLMÜŞ KADAR ÜZÜLDÜM"
Bir dönem Nigris ile birlikte forma giyen Fenerbahçeli Bekir İrtegün ölüm haberini aldığında şok olduğunu belirterek "Haberi öğrendiğimde çok üzüldüm. Benim tanıdığım en karakterli futbolculardan birisiydi. Bizimle oynadığı zamanlar takımı için herşeyini verirdi. Özellikle bizim çok iyi bir arkadaşlığımız vardı. Kendi yakınım öllmüş kadar çok üzüldüm. Allah Rahmet eylesin" ifadesini kullandı.
 
MURAT CEYLAN: "ÇOK İYİ FUTBOLCUYDU"
Nigris ile forma giyen Gaziantepsporlu Murat Ceylan da çok üzgün olduğunu söyleyerek "Tabii ki çok üzücü bir olay bizim açımızdan yaklaşık 1 sene beraber top oynadık. Öncelikle ailesine başsağlığı diliyorum. Biz ne kadar üzülsek boş, bunlar hayatta olan şeyler. Bir bakıyorsunuz aniden dünyadan göçüp gidiyorsunuz. Bu talihlsizlik bizim başımıza da gelebilir ama ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun. Çok iyi futbolcuydu, çok iyi insandı De Nigris'i arayacağız bu dönemde. Ailesinin başı sağolsun diyorum" şeklinde konuştu.
 
ERMAN ÖZGÜR: "HER FUTBOLCU İÇİN RİSK VAR"
Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Erman Özgür bu hafta çok sayıda ölüm haberi aldıklarını belirterek "De Nigris'in vefat etmesine çok üzüldük gerçekten, artık ne diyelim Allah günahlarını affetsin. Malesef futbolcular için bu tür riskler her zaman var" dedi. Nigris ile aynı takımda oynama şansına sahip olamadığını ifade eden Erman "Bu aralar nedense çok ölüm haberleri almaya başladık. Bir üzüntünün üzerine ikinci bir üzüntü geldi. Ben aynı takımda oynama şansına sahip olamadım ama çok iyi bir santrafordu, çok pozitif biriydi, az önce bunları konuşuyorduk. De Nigris için başta belirtisi olmuş ama çok önemsememiş ama belirtisi olmadan da hepimizin başına gelebilir. Dediğim gibi biz çok üzgünüz. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Elimizden bir şey gelirse yapacağız ama pek bu konuyla alakalı bir somut adım atamadık" şeklinde konuştu.
 
İBRAHİM KIZIL: "GAZİANTEPSPOR'A ÇOK FAYDALI OLDU"
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ise De Nigris için üzüntüsünü dile getirerek "De Nigris gerçekten çok iyi ve kaliteli futbolcuydu. Walter Zenga hocamızın döneminde getirmiştik onu. Çok iyi bir oyuncuydu, karakterliydi, Gaziantepspor'a da çok faydalı oldu. Gaziantep halkı adına, Gaziantepspor Kulübü adına De Nigris'in tüm ailesine başsağlığı diliyorum, Allah'tan rahmet diliyorum. Daha genç yaşta futbolcunun vefat etmesi gerçekten çok üzücü. De Nigris kaliteli ve kumaşı iyi olan futbolcuydu. Kumaşı iyi olan futbolcuyu her taraftar sever, her taraftar ister. De Nigris de onlardan birisiydi... Bize geçmişte olan haklarından dolayı da Allah onlardan razı olsun."
 
ZURİTA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI
Nigris'in Gaziantepspor'da oynadığı dönemler en yakın arkadaşı olan Zurita ölüm haberini alınca hüngür hüngür ağladı. Sabah tedavi için geldiği tesislerde Nigris'in kalp krizinden ölüm haberini alan Arjantinli futbolcunun önce kendine gelemediği ardından ise yere yığılıp gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.
 
ZURITA YUNANİSTAN'A GİDECEK
Öte yandan alınan bilgiye göre kaptan Zurita Yunanistan'a gideceği öğrenildi. Nigris'in naaşının halen Yunanistan'da olduğunu öğrenen Zurita'nın işlemler için gideceği ve oradan cenaze töreni için Meksika'ya uçacağı belirtildi.
 
Eyup ÖZKAN - Gaziantep 27