De Nigris Ankaragücü'ne yakın

De Nigris Ankaragücü'ne yakın
Ankaragücü, Bugsaşspor'dan Güney Atılgan ile anlaşırken, Tunuslu oyuncu Chaabani Moine ile yollarını ayırdı. Ankarasporlu De Nigris ile de görüşmelerin sürdüğü, golcü futbolcunun Ankaragücü'ne gelebileceği öğrenildi.
Bugsaşspor'dan alınan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Güney, bugün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkarken, Ankarasporlu 31 yaşındaki Meksikalı forvet Antonio De Nigris Guajardo ile de görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtildi. De Nigris'in 5 kulüp tarafından istendiği, ancak Ankara takımı olması nedeniyle sarı-lacivertli ekibe daha sıcak bakıldığı ifade edildi. Öte yandan Ankaragücü, Tunuslu defans oyuncusu Chaabani Moine ile yollarını ayırdı. Bugünkü antrenmana çıkan Moiene ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedileceği öğrenildi.
 
Bu arada, Turkcell Süper Lig'de 2. yarının ilk maçını evinde Antalyaspor ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, bu maçın hazırlıklarına devam etti.
 
Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde, PAF takımından alınan oyuncularla birlikte kalabalık bir kadroyla antrenman yapan sarı-lacivertliler, kondisyon antrenmanın ardından Antalyaspor maçının taktiği üzerinde çalıştılar.