David Beckham: "Ağlamaya başladım"
Yayınlanma Tarihi 24 Mart 2024 Paz 17:47
Güncelleme Tarihi 24 Mart 2024 Paz 17:50
MLS ekiplerinden Inter Miami'nin sahibi David Beckham, Messi'nin transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.
PSG ile sözleşmesi sona erdikten sonra Inter Miami'ye transfer olan Messi, ABD yolunu tutan oyuncular arasına girdi. Transfer sürecinde hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusu olan Arjantinli yıldız özellikle eşinin isteği ile Miami yolunu tuttu.
Podcast programına konuk olan ve James Corden'e konuşan Beckham, Messi'nin transfer kararının ardından yaşadıklarını anlattı.
Beckham: "Hala tüylerim diken diken oluyor"
"Leo, PSG'den ayrılacağını duyurmuştu. Japonya'da sabah saat 4 ya da 5'te yatağımdaydım ve telefon durmuyordu. Victoria beni dürttü ve telefonla gözlüğümü elime alıp Messi'nin Miami'ye karar verdiğini okudum. Hala tüylerim diken diken oluyor. Yatakta doğruldum ve ağlamaya başladım. Victoria, 'Neler oluyor? Sorun ne? Kim öldü?' dedi. Ben de Leo geliyor, Miami'ye geliyor dedim."
Inter Miami formasıyla 19 maça çıkan Lionel Messi 16 gol atıp 7 asist yaptı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler