Daum'dan stadyum ve müze ziyareti

Daum'dan stadyum ve müze ziyareti
Bir Alman kanalının belgeselini yapmasından dolayı İstanbul’da bulunan ve geçtiğimiz gün Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret eden Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, Ülker Stadyumu'na ve Fenerbahçe Müzesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'ye 2 Spor Toto Süper Lig, 1 de Süper Kupa zaferleri yaşatan Alman teknik adam, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Fethi Pekin, Ömer Okan, Simla Türker Bayazıt, Can Gebetaş ve Bekir İrdem’le de bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından kulübün departmanlarını dolaşan ve daha sonra Fenerbahçe Müzesi’ne geçen Christoph Daum, burada görev yaptığı dönemde kazandığı kupalarla da fotoğraf çektirdi.

Müze ziyareti sırasında Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Daum, “Burada gördüklerimiz hayatımın bir parçası. Beni çok güzel ağırlayan Fenerbahçe ailesini hatırlatıyor. Buraya geldiğimden beri yönetim kurulu, çalışanlar, özellikle taraftarlar bana çok misafirperver davranıyor. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmak beni çok mutlu ediyor ve bu ömür boyu sürecek” dedi.