Daum'dan şampiyonluk sözleri: "Fenerbahçe'nin elinde değil"

Daum'dan şampiyonluk sözleri: "Fenerbahçe'nin elinde değil"
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, sarı-lacivertli ekibi ziyaret etti.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"2003-2006 ve 2009-2010 sezonlarında Fenerbahçemizin teknik direktörlüğünü yapan ve 2 Süper Lig (2003-2004 ve 2004-2005), 1 de Türkiye Kupası (2009) olmak üzere toplamda 3 kupa kazanan ve bir Alman kanalının belgeselini yapması nedeniyle İstanbul’da bulunan teknik adam Christoph Daum, Tesislerimize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Can Bartu Tesislerimizde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki tarafından karşılanan Daum, Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, teknik ve idari kadro, futbolcularımız ve çalışanlarımızla bir araya geldi. Tesisi gezen Alman teknik adam, belgesel kapsamında Fenerbahçe’de geçirdiği günlerini ve en özel anılarını paylaştı."

"Fenerbahçe hayatımın bir parçası"

Ziyaretinin ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan Daum, "Fenerbahçe benim hayatımın bir parçası. Aynı zamanda burası benim ikinci evim. Burada çok güzel, çok harika anılarım oldu. Daima kendimi aile üyesi gibi hissettim. Hem yönetimle hem de burada çalışanlarla, buradaki herkesle büyük bir aileydik. Herkesin düşüncesini toplayıp tek bir bedenle hareket ediyorduk. Bu çok önemli, çünkü bunu futbolda sürekli bulamıyorsunuz." dedi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren Alman futbol insanı, "Dün Beşiktaş-Galatasaray derbisini izledim. Galatasaray’ın mücadele ettiğini görüyorum ve onların aşması gereken mücadele ettikleri problemler söz konusu.  Dün Beşiktaş’ın daha güçlü bir oyun ortaya koyduğunu gördüm. Fenerbahçe’nin geriden gelmesi küçük bir avantaj olabilir. Son maçlar şampiyonluk mücadelelerinde çok büyük önem arz eder. Durum değişebilir, umuyorum ki Fenerbahçe bu yıl şampiyonluğu kazanır. Şunu da söylemeliyim. Şu an şampiyonluk Fenerbahçe’nin elinde değil. Galatasaray’ın puan kaybetmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.