Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutluyoruz!

Video yükleniyor...

Cumhuriyetimizin 100. yılı beIN SPORTS'ta tüm coşkusuyla kutlanıyor. 

Tük sporunun en büyük destekçisi beIN SPORTS, Cumhuriyet Bayramı haftası boyunca çok özel içerikleri beIN SPORTS ekranlarında sizlerle buluşturuyor.

Türk Futbolunun 100 Yılı 
1923’te TFF’nin kuruluşundan ve aynı yıl oynanan ilk milli maçtan günümüze kadar Türk futbolunun hikâyesini anlatan belgeselde, unutulmaz olaylara, kırılma anlarına ve Türk futboluna damgasını vuran isimlere yer veriliyor. 

Tüm branşlarda, geçmişten günümüze öne çıkan başarıların ve unutulmaz sporcuların konu edildiği belgesel, Cumhuriyet’in 100 yıllık spor yolculuğunun da çok çarpıcı bir özeti niteliğinde. 

CUMHURİYET'İN 100. YILINDA TÜRK FUTBOLUNUN BAŞARILARI
 
Beş Halka 
Olimpik ve paralimpik sporcuların başarı serüvenlerini ekranlara taşıyan Beş Halka Belgeseli, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’ndan ve Paralimpik Oyunları’ndan başarılarla dönen milli sporcularımızın hayatına odaklanıyor. Her bölüm, ülkemize olimpiyat madalyası getirmiş bir sporcunun hayatını, yaşadığı güçlükleri, verdiği soluksuz mücadeleyi ve elde ettiği başarıyı konu ediyor. Sporcuların gözünden uzak kamplarda döktükleri teri ve sporun kazandırdığı disiplini anlatırken, her bölümde ortaya bir başarı hikayesinin yanında bir de insan hikayesi koyuyor. 
 
Ayrıca Türk spor tarihine tanıklık eden spor tesislerinin yolculuğu da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Bu belgeselde, Türkiye’nin dört bir yanındaki modern ve yeni spor tesisleri sayesinde Cumhuriyet’in her bir ferdi için farklı spor dallarında sunulan imkânları ele alınacak.

Zengin içerikleri ve sürprizleriyle Cumhuriyet coşkusu, hafta boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.