"Çok mutluyum, çok gururluyum"

Video yükleniyor...

Paris St Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih'i eleyerek yarı finale yükselmesinin ardından duygularını beIN SPORTS'a paylaştı.

Nasser Al-Khelaifi'nin maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Bugün takımımdan, teknik direktörden, oyunculardan çok gururluyum. Harika bir iş çıkardılar. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki yarı finale yükselmemiz bunların arasında en önemli olanı. Bizim hırsımız her geçen gün yukarıya doğru çıkıyor. Çok mutulum ve gururluyum.

Grup aşamalarında Manchester United'ı, elemelerde de Barcelona ve Bayern Münih'i saf dışı bıraktık. Paris Saint-Germain, her zaman bu seviyede olmalı. Her geçen gün çok daha fazla çalışmalıyız. Şampiyonluğa ulaşmamız için düzeltmemiz gereken bazı küçük detaylarımız var ama çok mutluyum. 

Harika ve fantastik bir maç oldu. Bayern Münih, dünyanın en iyi takımlarından bir tanesi. Biz, performansımızla burayı hak ettiğimizi düşünüyorum. 

Manchester City ve Borussia Dortmund. Her ikisi de güçlü takımlar. İkisine de çok büyük saygı duyuyoruz. İkisi için de hazırız."