Chiellini'den Galatasaray açıklaması: "Kötü anıyı değiştirmek için..."

Chiellini'den Galatasaray açıklaması: "Kötü anıyı değiştirmek için..."
Juventus efsanesi ve yöneticisi Giorgio Chiellini, kura çekiminin ardından Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray ile karşılaşacak olan Juventus'ta Chiellini, 2013 yılında oynanan ve efsaneleşmiş maça vurgu yaptı.

Chiellini, açıklamasında "Galatasaray'ın açıklarından yararlanmalı ve potansiyellerini kısıtlamalıyız. İstanbul'da belirleyici hatayı ben yapmıştım, şimdi bu kötü anıyı değiştirmek için iyi bir şans." ifadelerini kullandı.

Serie A'da da oynamış oyuncuları olan Galatasaray'a büyük saygı duyduklarını dile getiren Chiellini, "Türk ligi büyük yatırımlar yapıyor. Bu büyüleyici bir mücadele olacak. Zorlu bir maç olacak ama aynı zamanda gelişimimizin de bir testi olacak." ifadelerini kullandı.

Juventus CEO'su Comolli ise "İstanbul’a gitmek heyecan verici olacak, stadyumda inanılmaz bir atmosfer bulacağız. Şampiyonlar Ligi’ne ve rakibine alışkın oyuncularla karşılaşacağız. Çok çekişmeli bir mücadele olacak, bir favori olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.