Chelsea'de sözleşme krizi! Kulüpten ayrılması an meselesi...

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Mason Mount hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Marca'da yer alan habere göre Chelsea, sözleşme uzatma görüşmelerinde istediği sonucu alamadığı genç yıldızı Mason Mount ile yolları ayırmayı düşünüyor. 

2024 yılında Maviler ile sözleşmesini tamamlayacak olan Mount'un istediği anlaşma ile kulübün teklifinin arasında dağlar kadar fark olduğu belirtilirken, Chelsea'nin oyuncuyu bedavaya göndermek istemediği için yaz ayında satış listesine koyacağı ifade edildi. 

"Kendisi için en iyisi olmalı"

Geçtiğimiz günlerde oyuncu hakkında konuşan Chelsea Teknik Direktörü Graham Potter, "Mount bizim için önemli bir oyuncu. Umarım sözleşme sorunu çabuk çözülür ancak bu konuyu oyuncuma ve kulübüme bırakmayı tercih ederim. Vereceği karar kendisi için en iyisi olmalı." demişti. 

İngiliz medyasında ise Mason Mount ile Chelsea'nin anlaşamaması durumunda Jurgen Klopp'un çalıştırdığı Liverpool'un oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacağı iddia ediliyor. 

192 karşılaşmada yer aldı

Chelsea altyapısında yetişen ve yıllar içerisinde Vitesse ile Derby'de gelişimi için kiralık olarak oynayan Mason Mount, Chelsea A Takımı ile çıktığı 192 karşılaşmada 33 gol ve 37 asistlik katkı sağladı. 

Gösterdiği performans ile İngiltere Milli Takımı'nda forma şansı da bulan Mount, çıktığı 36 karşılaşmada 5 gol kaydetti. 

Sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor

Chelsea ile 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası ve 1 FIFA Kulüpler Kupası kazanan Mount, 26 Şubat'tan bu yana sakatlığı sebebiyle forma giyemiyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN