CEV Şampiyonlar Ligi finali Antalya'da oynanacak

CEV Şampiyonlar Ligi finali Antalya'da oynanacak
Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV), CEV Şampiyonlar Ligi finalinin Antalya'da oynanacağını açıkladı. 

CEV'in resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile gelişme duyurulurken; CEV Başkanı Aleksandar Boricic, "Türkiye Voleybol Federasyonu ile güçlerimizi birleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Bu etkinliği Türkiye'de yapmanın Avrupa voleybolunun profilini daha da yükseltmemize yardımcı olacağına ve finallerin hem sahadaki herkes hem de uzaktan takip edecek olanlar için unutulmaz bir deneyim olmasını sağlayacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise yaptığı açıklamada, "Böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmak bizim için büyük bir heyecan ve onurdur. Binlerce destekçinin bize katılacağından eminim. Tüm takımlara başarı ve şans diliyoruz, gepsinin evlerine dönerken güzel anılarla dönmelerini umuyoruz." sözlerini sarf etti. 



CEV Şampiyonlar Ligi finali, 5 Mayıs tarihinde oynanacak. Finalde Kadınlar kategorisinde Imoco Volley Conegliano - Vero Volley Milano ile karşı karşıya gelecek. Erkeklerde ise Jastrzebski Wegiel - Itas Trentino kozlarını paylaşacak.