Cenk Tosun: "Terimin son damlasına kadar savaşacağım"

Cenk Tosun: "Terimin son damlasına kadar savaşacağım"
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yeni transferleri Cenk Tosun, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. 

Sarı lacivertliler ile iki yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli forvet Cenk Tosun, terinin son damlasına kadar mücadelece edeceğine söz verdi. 

Büyük bir camiaya geldiğini söyleyen Cenk Tosun'un açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ben bu forma altında terimin son damlasına kadar savaşacağıma söz vermek istiyorum. Bundan kimsenin şüphesi olması. Takım arkadaşlarıma teşekkürler. Bana adaptasyon sorunu yaşatmadılar. Onlar da bana çok yardımcı oldu. Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın."

"Önceliğim hep Fenerbahçe oldu"

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelen ve bu sezon da sarı lacivertlilere bonservisiyle transfer olan Çağlar Söyüncü ise; "Taraftarımıza teşekkür ederiz. Geçen sene kiralıktım ama hiçbir zaman kendimi öyle görmedim bu kulüpte. Bu sene için de başkanımız planımı sorduğunda önceliğimin Fenerbahçe olduğunu söyledim. Bunun için de çok mutluyum. Bir ay boyunca hiçbir kulüple görüşmedim. Başkanımız, Acun Ağabey ve Mario'ya teşekkür ederim. Çok kısa sürdü. Bunun için onlara teşekkür ederim. Hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Dünya çapında bir hocamız var. Bunun için de şanslıyız. Tekrar burada olduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

"İlk günden beri çok mutluyum"

Sarı lacivertlilerin VavaCars Fatih Karagümrük'ten kadrosuna dahil ettiği Levent Mercan da: "İlk günden beri çok mutluyum. Adaptasyonum da çok iyi oldu. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Takım arkadaşlarım ilk günden beri desteklediler. Bu büyük camianın bir parçası olduğum için mutluyum. İnşallah güzel bir sezon geçirebiliriz." açıklamasında bulundu. 

"Bir an önce taraftarımızla buluşmak istiyorum"

Fenerbahçe'nin Corendon Alanyaspor'dan transferi Oğuz Aydın ise: "Mario'ya teşekkür ederim. Transfer sürecini çok iyi yönetti. Bir an önce taraftarımızla buluşmak istiyorum." dedi.