Cenk Tosun: "Bugünü iple çekiyordum"

Video yükleniyor...

Yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'le karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun ve Çağlar Söyüncü, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 

FENERBAHÇE - HULL CITY MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Cenk Tosun, "Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak çok güzel oldu. Bugünü iple çekiyordum. Gerçekten çok mutluyum. Çok net bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Çok mutluyuz." dedi. 

"Arkadaşlarım günümü kolaylaştırdı"

Fenerbahçe'ye adapte olmakta sorun yaşamadığını belirten Tosun, "Hiç adaptasyon sorunu yaşamadım. Arkadaşlarım günümü kolaylaştırdı diyebilirim. Milli Takım'dan arkadaşlarım var. Dışarıda görüştüğüm Edin ve Dusan var. Gerçekten hiç adaptasyon sorunu yaşamadım. Takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu. 

"Taraftarımıza çok teşekkür ederim"

Çağlar Söyüncü ise, "Hem taraftarlarımız için hem kendi kalitemizi göstermek için güzel bir maç oldu. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Hazırlık maçı olmasına rağmen stadımız doluydu. Bizim için gerçekten heyecan vericiydi. Kamp sürecimiz iyi geçti. Hazırlık maçları iyi geçti. Bundan sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var. Kendi kalitemizi görmek için güzel bir hazırlık maçıydı. Güzel bittiği için mutluyuz. Takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ederim. İnşallah bunun devamı gelir." ifadelerini kullandı. 

Söyüncü, "İmza töreninde de söyledim, Fenerbahçe'nin hedefi her zaman şampiyonluktur. Herkes bunun bilincinde. Bu doğrultuda devam etmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Hem ligde hem de Avrupa'da iyi sonuç alacağımıza inanıyorum." dedi.

Deneyimli stoper, "Bence hazırız. İyi bir sonuç aldık. Sezon başı kampı da çok önemliydi, sakatlık olmadan iyi geçti. Hazırlık tamam. Bundan sonra maçları bekliyoruz." diye konuştu. 

Cenk Tosun sözleri

Cenk Tosun'un takıma katılması hakkında da konuşan Çağlar Söyüncü, "Cenk ağabeyi yıllardır tanıyoruz. Çok kaliteli bir oyuncu. Kariyeri de çok önemli. Çok iyi bir profesyonel ve forvet. Umarım bize golleriyle katkı sağlar." dedi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN