Cedric Bakambu Türkiye'ye geri mi dönüyor? Sürpriz talibi duyurdular

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen ve kariyerine Real Betis'te devam eden Cedric Bakambu hakkında çarpıcı bir söylenti ortaya atıldı.

YOLLAR AYRILACAK

Teknik direktör Manuel Pellegrini'nin planlarında yer bulamayan santrforun devre arasında takımdan ayrılması neredeyse kesinleşmiş durumda.

TÜRKİYE'DEN ÇİFTE TALİP

İspanyol basınından Todofichajes'in haberine göre; sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin yokluğunu telafi etmek amacıyla Bakambu'yu tekrardan Aslantepe'ye getirmeyi değerlendiriyor.

Ayrıca Fenerbahçe'nin de forvet hattında rotasyon için 33 yaşındaki Kongolu futbolcuya yer açmayı düşündüğü iddia edildi.

İŞTE BETIS'İN İSTEDİĞİ ÜCRET

Yaz transfer döneminde 5 milyon Euro bedelle transfer edilen Cedric Bakambu için 3 milyon Euro'dan daha düşük bir bedel talep edeceği yazıldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

İspanyol ekibi ile tüm kulvarlarda 20 maça çıkan 1.82'lik forvet oyuncusu; sahada kaldığı 812 dakika boyunca 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN