Cech'in gözü çeyrek finalde

Cech'in gözü çeyrek finalde
A grubu ikinci maçında Yunanistan'ı 2-1'le geçerek gruptaki ilk puanını alan Çek Cumhuriyeti'nde gözler Polonya maçına çevrildi.

Polonya maçı öncesinde basın mensuplarının yanıtlayan Petr Cech, "Yunanistan karşısında bizi zor bir maç bekliyor. Polonya maçında 2-0 geriye düştükten sonra hücüm hattında çok etkili oldular. Bu nedenle oyunun kontrolünü maçın sonuna kadar elimizde tutmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Tomas Rosicky'nin sakatlığıyla ilgili sorulara da cevap veren tecrübeli file bekçisi, "Tomas milli takımın kilit oyuncusu ve onun oynaması bizim için her zaman daha iyi. Ancak hala maça yüzde yüz hazır değil. Umarım bizimle birlikte sahada olur ama olamazsa da onun için maçı kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Takımın bir diğer önemli oyuncusu Tomas Hubschman ise "Yunanistan karşısında ortaya koyduğumuz performans güvenimizi yerine getirdi. Gruptan çıkmak için çok önemli bir adım attık ancak garantilememiz için Polonya'yı da yenmemiz gerekiyor. Polonya forvet hattında etkili oyunculara sahip." şeklinde konuştu.

Çek Cumhuriyeti A grubunda 3 puanla, 4 puanlı lider Rusya'nın ardında ikinci sırada bulunuyor.

(Lig TV 3)