ÖZET | Çaykur Rizespor 1-0 Y. Kayserispor

Video yükleniyor...

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor'u Selim Ay'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra 3. galibiyetini alan Rizespor, puanını 10'a çıkardı.

Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Kayserispor ise haftayı 16 puanda tamamladı.

Önemli anlar

Rizespor 32. dakikada gole çok yaklaştı. Boldrin'in sert şutunda savunmaya çarparak filelere gitmekte olan topu kaleci Lung son anda çeldi.

Karadeniz ekibi, 48. dakikada öne geçti. Boldrin'in kullandığı serbest vuruşta arka direkte kafayı vuran Selim Ay, skoru 1-0'a getirdi. Tecrübeli savunmacı, bu sezonki 3. golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Golün ardından savunmada başlıklar bulan Rizespor, 59. dakikada tehlikeli geldi. Boldrin'in ortasında Boyd topu ağlara göndermek istedi ancak Lung'un müdahale ettiği top direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

Rizespor 65. dakikada çok ama çok net bir fırsattan faydalanamadı. Boldrin'in kale sahasına çevirdiği topla çok müsait bir pozisyonda buluşan Pohjanpaolo, kötü bir vuruş yaptı ve çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Çaykur Rizespor 1-0 Yukatel Kayserispor

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Cevdet Kömürcüoğlu, Serkan Çimen

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Baiano, Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Dokovic, Sabo (Dk. 84 Alper Potuk), Umar (Dk. 90+3 Dabo), Boldrin, Boyd (Dk. 73 Deniz Hümmet), Pohjanpalo (Dk. 73 Yasin Pehlivan)

Yukatel Kayserispor: Lung, Carole (Dk. 73 Yasir Subaşı), Kolovetsios, Hosseini, Onur Bulut, İbrahim Akdağ (Dk. 56 Mane), Campanharo, Kemen, Mustafa Pektemek (Dk. 57 Gökhan Sazdağı), İlhan Parlak (Dk. 80 Ramazan Civelek), Gavranovic

Gol: Dk. 48 Selim Ay (Çaykur Rizespor)

Sarı kart: Dk. 86 Mane (Yukatel Kayserispor)