GENİŞ ÖZET | Çaykur Rizespor 1-0 İstanbulspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golü 5. dakikada Jonjo Shelvey kaydetti.

SHELVEY'NİN ORTA SAHADAN ATTIĞI GOL

Bu sonuçla Çaykur Rizespor 17 puana yükseldi. İstanbulspor 5 puanla son sırada kaldı.

Milli ara sonrası İstanbulspor sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise Bitexen Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Maçtan dakikalar

5. dakikada ev sahibi ekip, yeşil sahalarda ender görülen bir golle öne geçti. Kaleci Jensen'in önde olduğunu gören Shelvey, orta yuvarlağın kendi yara alanından aşırtma vuruş ile topu filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

15. dakikada Saurbeck'in ceza yayı üzerine ara pası ile hareketlenen Mithat Pala'nın rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası içerisine girip yerden şutunda, kaleci Jensen yatarak topu çelmeyi başardı. İzlemek için tıklayın!

36. dakikada Olawoyin'in pasıyla buluşan Shelvey'in yaklaşık 30 metreden sert şutunda, iyi uzanan kaleci Jensen topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Çaykur Rizespor: 1 - İstanbulspor: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Sarper Barış Saka, Candaş Elbil, Emrah Ünal

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Mocsi, Emirhan Topçu, Halil İbrahim Pehlivan, Mithat Pala, Shelvey, Olawoyin (Dk.89 Alikulov), Varesanovic, Sauerbeck (Dk.78 Laine), Minchev (Dk.78 Gaich)

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan (Dk.44 Sambissa), Ali Yaşar (Dk.87 Kubilay köylü), Muammer Sarıkaya, Vorobjovas (Dk.67 Rroca), Sylvanus Deli, Ndao, Mendy (Dk.67 Laurentino), Emir Kaan Gültekin (Dk.67 Trore)

Gol: Dk.5 Shelvey (Çaykur Rizespor)

Sarı Kart: Dk.62 Shelvey (Çaykur Rizespor)