ÖZET | Çaykur Rizespor 0-2 Atakaş Hatayspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atakaş Hatayspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u Mame Diouf ve El Kaabi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla galibiyet hasreti 4 maça çıkan Rizespor haftayı 1 puanla tamamladı. Üst üste 2. galibiyetini alan Hatayspor ise puanını 7'ye çıkardı.

Maçtan dakikalar

Karadeniz ekibinde teknik direktör Bülent Uygun; Gökhan Akkan, Baiano, Gökhan Gönül, Holmen, Cemali Sertel, Djokovic, Phiri, Alper Potuk, Boyd, Bolasie, Pohjanpalo ilk 11'ini sahaya sürdü.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise Munir, Kamil Ahmet Çörekçi, Adekugbe, Ribeiro, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamara, Onur Ergün, Diouf, Traore, El Kaabi 11'ine şans verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Hatayspor'da sağ çaprazdan ceza sahasına giren Diouf, kaleci Gökhan Akkan'ı geçemedi.

Rizespor'da Boyd'un ortasında Gökhan Gönül ön direkte kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.

40. dakikada Hatayspor çok tehlikeli geldi. İki rakibinden sıyrılan Kamara, sert vurdu ancak Gökhan bu pozisyonda da başarılıydı.

Mücadelenin 56. dakikasında Gökhan Gönül karşılaşmanın en kritik müdahalesinde bulundu. Kaleci Gökhan'ın boşa çıktığını gören Kamara, topu ağlarla buluşturmak istedi ancak Gökhan Gönül çizgi üzerindeki kritik müdahalesiyle gole engel oldu.

81. dakikada sahneye Mame Diouf çıktı. Sol kanattan çizgiye inen Adekugbe'nin ortasında Diouf kale ağzında çok iyi yükseldi ve topu ağlarla buluşturdu.

88. dakikada Gökhan Akkan'ın büyük hatasından faydalanan El Kaabi, skoru 2-0'a getirdi.