Can Uzun ve Kenan Yıldız'a Real Madrid kancası!

Can Uzun ve Kenan Yıldız'a Real Madrid kancası!
Genç futbolculara yatırımlar yapmaya devam eden Real Madrid'in, Arda Güler sonrasında milli futbolcular Kenan Yıldız ve Can Uzun'u da transfer etmek istediği iddia edildi.

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Real Madrid yöneticileri, öncelikli transferlerinden bazılarının gerçekleşememesi durumunda mümkün olduğunca çok alternatif bulundurmaya çalışıyor.

Bu bağlamda İspanyol devinin son yıllardaki en büyük genç yetenek havuzlarının Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası sonrasında oluştuğu öne sürüldü.

2 milli yıldıza kanca

Haberin devamında Juventus ile iyi bir sezon geçiren Kenan Yıldız ve Nürnberg'de adından söz ettiren Can Uzun'un Real Madrid'in hedefindeki yeni genç yıldızlar olduğu belirtildi.
EURO 2024'te boy gösterecek Kenan Yıldız'ın forvet arkası ve kanat bölgesinde görev alabilmesinden ötürü Madrid temsilcisine daha yakın olan isim olarak görüldüğü kaydedildi. Ayrıca oyuncunun Barcelona'dan gelen teklifi reddettiği de iddia edildi.

Can Uzun kadroya alınmadı

Öte yandan adı sıkça Eintracht Frankfurt ile anılan Can Uzun, EURO 2024 nihai oyuncu kadrosunda kendisine yer bulamamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler