Cafu'nun sıkıntılı zamanları! Evini satıyor...

Cafu'nun sıkıntılı zamanları! Evini satıyor...
Futbol tarihinin en özel beklerinden olan Brezilyalı eski futbolcu Cafu sıkıntılı zamanlardan geçiyor. Maddi olarak sorun yaşayan yıldız isim evini satmak zorunda kaldı.

Sao Paulo'nun seçkin yerinde yer alan ve altı tane odası, yüzme havuzu, futbol sahası, sinema odası bulunan villa 2.581 m2 arsa üzerinde yer alıyor.

İtalyan basınından Corriere Della Sera'nın haberine göre gerçek değeri 8 milyon Dolar olan ev yaklaşık 5 milyon Dolar'a satıldı. 45 gün içinde evini terketmek zorunda kalan Cafu, ana ikametgahı olan evin kamuşlaştırılmasını önlemek için mücadele etse de mahkeme talebi kabul etmedi ve satış gerçekleşti.

2019 yılından bu yana sorunlu yatırımlar yüzünden zor zamanlardan geçen Cafu, daha önce de beş tane evini satmak zorunda kalmıştı.

Maddi sıkıntılardan dolayı Cafu Vakfı'nı da kapatan Cafu, daha önce Folha de São Paulo gazetesine açıklamalarda bulunmuş ve "Mallarımı, arabamı ve evimi verme pahasına olsa da tüm borçlarımı ödemeye hazırım" demişti. Yine Folha de São Paulo gazetesine göre Cafu'nun kendi adına 32 tane mülkü bulunuyor.