Cadde klasiği başlıyor!

Cadde klasiği başlıyor!
Motorsporlarının zirvesi Formula 1'de sezonun 8. Grand Prix'i için geri sayım başlıyor, 5 kırmızı ışık bu kez Monaco'de yanıyor.

Büyük tarihi ve pist dışındaki cazibesi sayesinde F1 takvimindeki en prestijli yarış olarak görülen Monaco Grand Prix'si, sezonun 8. Yarışına ev sahipliği yapacak. 

"Herkesin kazanmak istediği yarış" lakabına da sahip olan Monaco Grand Prix'si, her zamanki gibi  3.3 kilometrelik cadde pisti'nde yapılacak.

Monaco Grand Prix'si, 26 Mayıs Pazar günü 16.00'da start alacak. 78 tur üzerinden koşulacak yarış, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.  

Max Verstappen'in zirveye geri döndğü İtalya Grand Prix'inde Red Bull pilotu, 1 yarış aradan sonra tekrardan damalı bayrağı ilk gören isim olmayı başarmıştı. 

Miami Grand Prix'sinde Formula 1 kariyerinin ilk yarış galibiyetini alan McLaren pilotu Lando Norris'in yüksek performansının ve oldukça başarılı ilerleyen Max Verstappen'in büyük heyecan yaratacak olması beklenen sezonun 8. Grand Prix'i beIN SPORTS ekranlarında yarışseverler ile buluşacak.