Bundesliga heyecanı başlıyor!

Video yükleniyor...

Almanya Bundesliga'da 2021-2022 sezonu heyecanı bu akşam beIN SPORTS ekranlarında başlıyor!

Sezonun ilk maçında son şampiyon Bayern Münih, M'Gladbach'a konuk olacak. Saat 21:30'da başlayacak bu karşılaşma, beIN SPORTS HD2 ekranlarından naklen yayımlanacak.

Bavyera devinin uğruna 25 milyon euro'yu gözden çıkardığı genç teknik direktör Julian Nagelsmann yönetiminde nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Sezona Bayern Münih hegemonyasını kırma hedefiyle giren Borussia Dortmund ise ilk maçında Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. Dortmund'da yeni teknik direktör Rose'un hazırlık maçlarında kullandığı elmas formasyonu olumlu sonuç vermiş görünüyor. Sarı-siyahlılarda Jadon Sancho'nun yerine transfer edilen Donyell Malen'ın performansı merak konusu olurken, gözler gol rekorlarıyla adeta alay eden Erling Haaland'ın üzerinde olacak. Bu karşılaşma 14 Ağustos Cuma günü 19:30'da beIN SPORTS HD2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Son dönemin en başarılı Alman ekiplerinden Leipzig ise Nagelsmann dönemi sonrasında yoluna Salzburg'da çok başarılı bir dönemi geride bırakan Jesse Marsch çalıştıracak. Savunmanın temel direkleri Upamecano ve Konate'yi kaybeden Leipzig, kontratının son yılına giren Sabitzer ile yol ayrımında görünüyor. Leipzig'in en büyük silahı ise Andre Silva olacak. Leipzig, sezonu 15 Ağustos Pazar günü 16:30'da Mainz deplasmanında açacak. Bu mücadele beIN SPORTS HD2'den naklen yayımlanacak.

Hangi maç hangi kanalda?