Bülent Timurlenk o isme dikkat çekti: "Derbide ters işler yapabilir"

Video yükleniyor...

Burcu Kapu ve Bülent Timurlenk, beIN SABAH programında Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yarın oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Bülent Timurlenk'in derbi yorumu şu şekilde:

"Bu maça Beşiktaş'ın hücum tarafından başlayıp, sonra savunma tarafından devam edeyim. Muleka'nın sol tarafta Ferdi'ye üstünlük kurmasının çok kolay bir şey olduğunu düşünmüyorum. Chamberlain, Salih ve Gedson üçlüsünü, Fenerbahçe orta sahasını kırabilecek bir referansa geçen sezonki Galatasaray maçından sahipler. Savunma zaafiyeti olarak ise, sol tarafta Tadic, iç kulvara basan Ferdi ve Szymanski'nin kuracağı üçgen Onur'u parçalayabilir. Potansiyel olarak Fenerbahçe'nin sol tarafı güçlü duruyor. 

Fenerbahçe'nin ideal kadrosunda Fred'in kilit oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz. Fred'in sakatlığın ardından full kondisyon ile dönmesi mümkün değil. Belki bu maçta taraffutlu kullanabilir İsmail Kartal. Fred, çok mühim ama slak zemin ve temaslı derbide sıkıntı yaşayabilir. 

Necip 10 maçta daha ilk 11'de çıkarsa, 11 yıl önce maksimum çıktığı 11 maç sayısını geçecek. Necip'in sol stoper oynaması bir handikap. Çıkış anında Szymanski ve İrfan Can orayı kazımak isteyecektir. Bu muhtemel 11'e göre söylüyorum, Beşiktaş adına iki tane kilit adamın yiyeceği baskında top çıkarmak hususunda Salih'in, hücum tarafında da Aboubakar'ın değil, Chamberlain'in olmasını bekliyorum. Aboubakar, Fenerbahçe derbilerini iyi oynuyor fakat, genel gidişatı 'bu derbinin adamı olur' görüntüsü vermiyor. Chamberlain bu derbide ters işler yapabilir."

Trendyol Süper Lig heyecanı TOD’da!Sana uygun avantajlı paketini hemen satın al, kutusuz ve kurulumsuz maçları hemen izle!