"Bugün sahada çok eğlendik"

"Bugün sahada çok eğlendik"
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesinde İspanyol devi Barcelona karşısında 8-2'lik skorla turnuva tarihine geçen bir zaferin altına imzasını atan Bayern Münih'te keyifler yerinde.

90 dakikayı 2 gol ve 1 asistle tamamlayarak "maçın adamı" ödülünün sahibi olan Thomas Müller, takımın devamlı yükselmekte olan form grafiğinden ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Alman golcü, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekten yoğun çalışıyoruz. Bizi yenmek hiç de kolay değil. Bugün sahada çok eğlendik. Karşımızda özel oyunculara sahip bir takım vardı, dolayısıyla her zamankinden daha da agresif olmamız gerekiyordu. Maç içerisinde, topu kaptığımız anda hücum hattına çok fazla yetenekli isimle doluştuğumuz anlar oldu. Bu sonuç bize kendimizi çok iyi hissettirdi. Gerçekten de çok özeldi. Ancak sakin olmamız ve kendimizi yenilememiz gerekiyor. Yarı final maçı 0-0 başlayacak. Gözdağı vermiş olmamız önemli değil. Önümüzdeki maçı da kazanmamız gerekiyor. Elbette sevineceğiz, ancak yarın sabahtan itibaren odaklanmalı ve konsantre olmalıyız. Buraya sadece çeyrek finalde kazanmak için gelmedik, kupayı almak için buradayız. Bu tarz büyük galibiyetlerin ardından dikkatli olmanız gerekiyor." ifadelerini kullandı.